klankbord voor fysiotherapeuten

VvAA biedt fysiotherapeuten een gratis online klankbord om sneller inzicht te krijgen in de juridische en beroepsinhoudelijke aspecten van hun overeenkomsten met zorgverzekeraars. Het zijn vaak lijvige stukken met juridische termen waardoor het lastig en tijdrovend is om na te gaan waarvoor precies getekend wordt en over welke inhoud nog te onderhandelen valt.

 

Het Klankbord beoordeelt overeenkomsten tussen fysiotherapeuten en zorgverzekeraars die doorgaans landelijk en in brede kring worden aangeboden. Fysiotherapeuten kunnen de diverse beoordelingen inzien.

Het Klankbord is een samenwerkingsverband tussen VvAA en Eldermans & Geerts Advocaten. Dit advocatenkantoor laat zich bij het maken van beknopte en heldere analyses van overeenkomsten met zorgverzekeraars bijstaan door ervaren fysiotherapeuten. Verder treedt dit kantoor op als zorgmakelaar voor fysiotherapeuten in onderhandelingen met zorgverzekeraars. Meer informatie is binnenkort beschikbaar op www.vvaa.nl/beroepsgroep/fysiotherapeut.

Delen