Kunst in de RAI

Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele kunstvoorwerpen die ze tijdens PAN Amsterdam te zien krijgen. Op deze grote beurs voor kunst, antiek en design in de RAI is van alles te vinden op het gebied van klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek en design. De objecten zijn vooraf door tachtig onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie.

In 1987 namen zes vooraanstaande Nederlandse antiquairs en kunsthandelaren het initiatief tot de oprichting van PAN Amsterdam. PAN staat voor ‘Pictura Antiquairs Nationaal’. Er deden toen 83 Nederlandse handelaren mee. De afgelopen jaren waren zo’n 125 antiquairs, kunsthandelaren en galeriehouders uit allerlei disciplines van de partij.

Elk jaar maakt PAN een catalogus waarin de deelnemers hun objecten presenteren en waarin alles over PAN Amsterdam te vinden is, zodat bezoekers zich kunnen voorbereiden op het aanbod. De catalogus is via de site van PAN Amsterdam te bestellen.

PAN Amsterdam – RAI, van 22 t/m 29 november. pan.nl

 

 

Delen