Kunstbeurs – Art Rotterdam

Als alles gaat zoals gepland, vindt begin juli de kunstbeurs Art Rotterdam plaats die oorspronkelijk in de eerste week van februari wat gepland. Locatie in de havenstad is opnieuw de iconische Van Nellefabriek.

Vier dagen lang vormt de beurs met haar focus op jonge kunst de ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers en professionals uit binnen- en buitenland. Ruim honderd galeries tonen werk van gevestigd en aankomend talent. 

Bezoekers en deelnemers zijn daarbij verzekerd van een veilige en aantrekkelijke omgeving in lijn met de voorschriften van de overheid. Zo zijn tickets alleen online in time slots verkrijgbaar. 

Tijdens de beurs organiseert het Mondriaan Fonds weer de tentoonstelling Prospects. De expositie toont het werk van 75 beeldend kunstenaars die financiële steun kregen van het Mondriaan Fonds om hun carrière een vliegende start te geven. En ook dit jaar wordt de NN Art Award uitgereikt aan de meest veelbelovende kunstenaar op de beurs. Er is tevens, voor het eerst, een publieksprijs waarbij alle Art Rotterdamliefhebbers kunnen stemmen op hun favoriete kunstenaar. 

Art Rotterdam – Van Nellefabriek, 1 t/m 4 juli 2021, artrotterdam.com  

Delen