Lean kennisreis Japan

VvAA QualityTime biedt u de gelegenheid congressen te bezoeken, regelt nascholing op maat in binnen- en buitenland, en zorgt ervoor dat u een goede balans vindt tussen werk en ontspanning. Voor meer informatie, zie vvaa.nl/qualitytime, bel 030 247 48 16 of mail qualitytime@vvaa.nl.

Bent u benieuwd hoe u zaken slimmer en efficiënter kunt inrichten in uw organisatie? Of bent u bezig veranderingen door te voeren? Doe inspiratie op en meld u aan voor de ‘Reis naar Verbetering’ die VvAA QualityTime organiseert van 11 tot 18 maart 2017 in Japan. De managementfilosofie Lean is gestoeld op het principe van realisatie van maximale waarde voor de cliënt met minimale verspilling. Lean werd voor het eerst toegepast in de Japanse (auto)industrie. Ook in de zorg raakt de filosofie steeds meer ingeburgerd. Tijdens de reis bezoekt u Toyota en een aantal zorginstellingen en andere organisaties die Lean werken. De reis wordt begeleid door Brad Schmidt, dé Japanse Leanspecialist die samen met zijn collega’s een aantal inspirerende meetings en een training zal organiseren. Naast het inhoudelijke programma is er tijd om kennis te maken met het authentieke Japan in onder meer Kyoto.

Prijs € 6875,- p.p. Inclusief o.a. voor-bereidingsbijeenkomst, bedrijfsbezoeken, training, maaltijden en drankjes, vervoer in Japan, inhoudelijke begeleiding vanuit Nederland en in Japan, overnachtingen in viersterrenhotels in Nagoya en Kyoto, 1 nacht verblijf in traditionele ryokan. Exclusief o.a. vluchten (vanaf € 895,-). U kunt los van deze reis een tweedaagse introductiecursus boeken voor € 875,- p.p. Boekt u zowel de kennisreis als de introductiecursus, dan ontvangt u € 100,- korting. Er kunnen maximaal 17 deelnemers mee.

Delen