Muziek – September Me

In Flint Amersfoort vindt dit jaar de vierde editie plaats van September Me, een geliefd muziekfeest van en met het Ragazze Quartet.

Thema van het driedaagse festival is ditmaal In de Geheime Tuin. Ragazze heeft het theater omgetoverd tot een weelderige en muzikale festivaltuin waarin op een veilige anderhalve meter afstand kan worden geluisterd en gekeken naar een programma met concerten, voorstellingen, diners en een randprogramma voor jong en oud.

Werken van musici en kunstenaars reflecteren op actuele onderwerpen zoals de relatie met de natuur, klimaatverandering en duurzaamheid. Artist in residence, de prijswinnende New Yorkse zangeres, violist, componist en producent Caroline Shaw schreef speciaal voor het Ragazze Quartet een compositie die tijdens het festival haar wereldpremière beleeft.

Op het programma staan verder onder andere het funky Attacca Quartet uit New York, de Portugese singer-songwriter Magda Mendes en zanger, gitarist Neco Novellas & cellist Ernst Reijseger. Voor het festival kan online een speciale September Me Pas worden gekocht. 

September Me – Flint Amersfoort, 18 t/m 20/09, september-me.nl.

Delen