Nazomeren in de Ardèche

In Frankrijk is de Ardèche beroemd om zijn kastanjes. In het najaar worden er geregeld kastanjemarkten gehouden in de dorpjes waar – na de drukte van het hoogseizoen – de rust langzaam weerkeert. Ook dankzij het milde klimaat is dit dé tijd van het jaar om te genieten van het Franse leven.

Voor de lezers van Arts en Auto bieden de eigenaren van het in de natuur gelegen Le Moulin de Lande voor de periode van 15 september tot 20 oktober € 100,- korting bij een verblijf van zeven nachten in een van hun gerestaureerde driesterren gîtes bij boeking vóór 26 augustus. Deze liggen in het groen; langs het domein loopt een riviertje en een privé-zandstrand maakt het geheel compleet. De omgeving is ideaal voor rustzoekers, fiets- en wandelliefhebbers; op rijafstand vindt u diverse ‘villages de caractère’, kastelen, grotten en de beroemde Caverne du Pont d’Arc.

  • Arts en Auto-huurprijs (o.b.v. logies): € 595,- per gîte per week (normaal € 695,-).
  • Inclusief wandel/fietstips, een fles wijn, een gratis wijnproeverij in een lokale wijnkelder en korting op vijf-gangenmenu ’Découverte de l’Ardèche’ in de nabijgelegen Bistro d’Ailhon (van € 43,- voor € 32,- p.p.).
  • Niet inbegrepen € 55,- voor (verplichte) eindschoonmaak, € 10,- administratiekosten en toeristenbelasting.
  • Aankomst flexibel.
  • Meer info en boekingen lemoulindelande.com (gebruik kortingscode ARTSENAUTO).

Delen