Professor Muntendamprijs

KWF Kankerbestrijding opende afgelopen maand de aanmelding voor de Muntendamprijs 2013. Het komend jaar wordt de Muntendamprijs voor de 39ste keer uitgereikt aan iemand die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van kankerbestrijding, bijvoorbeeld op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, van psychosociale zorg en patiëntenbegeleiding of van voorlichting en publiciteit over kanker.

Wetenschappers, artsen, verpleegkundigen, mensen werkzaam in de psychosociale zorg, vrijwilligers bij kankerpatiëntenverenigingen – iedereen die zich bezig houdt met kanker en kankerbestrijding in Nederland kan een kandidaat voordragen. Kent u iemand waarvan u vindt dat zijn of haar inzet op het gebied van kankerbestrijding in Nederland een onderscheiding verdient, meld hem of haar dan voor 15 januari 2013 aan als kandidaat.

De onderscheiding bestaat uit een oorkonde en een bronzen penning. Daarnaast mag de winnaar in overleg met het bestuur van KWF Kankerbestrijding een bedrag van € 50.000,- bestemmen voor een doel binnen de kankerbestrijding.

Iedereen die zich bezig houdt met kanker en kankerbestrijding in Nederland kan een kandidaat aanmelden. Dat kan tot 15 januari 2013 per post naar:

KWF Kankerbestrijding
T.a.v. het bestuur
Postbus 75508
1070 AM Amsterdam.

Meer informatie vindt u hier.

Delen