Rijden tegen kanker

Zaterdag 23 september wordt de tweede editie van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ gereden. Na het grote succes van de eerste editie, afgelopen jaar, is dit jaar het vooruitzicht misschien wel nóg beter!

Naast de rally overdag, die u van Rotterdam naar het familielandgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt leidt en weer terug, staat u een avondprogramma te wachten waarbij niemand minder dan Michelin sterrenchef Gert Blom (*) het diner zal verzorgen. Verder is er ’s avonds een veiling waarbij unieke en exclusieve veilingstukken ter beschikking staan, vele muzikale optredens en sluiten we af met een fantastisch feest. Deze dag wordt georganiseerd ten behoeve van KWF Kankerbestrijding door het Rotterdamsch Studenten Corps (R.S.C.) en de Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging (R.V.S.V.) en belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Draagt u KWF kankerbestrijding een warm hart toe en lijkt het u leuk om aan deze rally deel te nemen? Ga naar www.rijdentegenkanker.nl voor meer informatie en het inschrijfformulier!

Delen