Theater – Blote konten

De kleuters Ene, Tweje en Drieje kunnen niet slapen. Liever beleven ze grote avonturen die nooit goed aflopen. Ze vertrekken naar de Noordpool, de jungle, het heelal. Tot het laatste avontuur plotseling een onverwacht einde kent. 

De jeugdvoorstelling Blote Konten van Theatergroep Kwatta gaat ogenschijnlijk over avonturen beleven in het schemergebied vlak voor je in slaap valt, maar het gaat op een subtiele manier over veel meer. Het thema openbaart zich in het stuk. 

Blote konten is een kleurrijk en muzikaal taalspel, ritmisch en bizar, vreemd en toch verstaanbaar. Kwatta is het professionele jeugdtheatergezelschap van Gelderland, gevestigd in Theater Het Badhuis in Nijmegen. Schrijver en regisseur Josee Hussaarts is de artistiek directeur. Blote konten werd in een bijzondere ‘taal’ geschreven door Jibbe Willems. Een voorstelling voor het hele gezin (‘iedereen vanaf vier jaar’) met muziek, absurde wendingen en een onverwacht einde dat liefdevol maar ook gevoelig is. Snel reserveren is aan te bevelen.

Blote konten – Theatergroep Kwatta, Het Badhuis Nijmegen, vanaf 24 september, voor speeldata, zie kwatta.info

Delen