Theater – De drie musketiers

Iedere zomer vormen de bomen rond het openluchttheater in het Amsterdamse Bos het sfeervolle decor voor een (nieuwe) theaterproductie. Dit jaar staan ze achter De Drie Musketiers van toneelgroep De Warme Winkel in een coproductie met het Amsterdamse Bostheater en Internationaal Theater Amsterdam. 

De drie wapenbroeders en hun vriend D’Artagnan uit de bekende avonturenroman van Alexandre Dumas staan symbool voor tomeloze moed, trouw en eergevoel. Voor De Warme Winkel zijn dat juist dé ingrediënten voor slapstick en spektakel. In de uitvoering van dit theatergezelschap kruisen zeven acteurs de degens en rennen varkens en kippen voor hun leven.

Terwijl het publiek, zoals altijd in het Bostheater, geniet van meegebracht eten en drinken, wordt op het toneel niet gekeken op een dode figurant meer of minder. Laat het allemaal maar over aan De Warme Winkel, ze zijn groot geworden met locatietheater. De voorstellingen van deze spraakmakende theatergroep worden vaak omschreven als verrassend, verfrissend en inspirerend.

De drie musketiers – De warme Winkel, Amsterdamse Bostheater, 2 t/m 27 juli en 13 t/m 31 augustus, dewarmewinkel.nl

Delen