Theater – SonsbeekTheaterAvenue

Park Sonsbeek in Arnhem is zonder meer een van de mooiste parken van ons land, met de jaarlijkse SonsbeekTheaterAvenue daarin als zomers hoogtepunt.

Ook nu weer biedt de prachtige natuur midden in de Gelderse hoofdstad tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en chillen. Het is voor groot en klein extra aantrekkelijk om tijdens dit vierdaagse festival in het grote park te zijn. 

De bezoekers lopen rond en maken hun keuzes uit de vele korte voorstellingen die op circa vijftig verschillende plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kan worden genoten van verschillende soorten muziek, cabaret en theater, soms groots, dan weer klein en intiem. Laat u leiden door het programma of verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste verkopen.

Diverse foodtrucks bieden de heerlijkste gerechten, dus ook de inwendige mens komt niets tekort. Het festival heeft ook kinderen tal van leuke activiteiten te bieden. 

SonsbeekTheaterAvenue – Park Sonsbeek Arnhem – 25 t/m 28/8 –  sonsbeektheateravenue.nl 

Delen