VvAA werkgeverstools

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe uitdagingen. Uw team bepaalt het succes van uw praktijk. Hoe gaat u uw medewerkers uitdagen het beste uit zichzelf te halen en daarmee uit uw praktijk? VvAA biedt ondersteuning met twee hulpmiddelen.

 

 

VvAA heeft twee hulpmiddelen beschikbaar voor leden die werkgever zijn om hun medewerkers en/of team te toetsen op kwaliteiten en samenwerking. Het eerste hulpmiddel is de Persoonlijk Profiel Analyse (PPA). Of een medewerker goed functioneert, is afhankelijk van zijn of haar kernkwaliteiten en beperkingen. De PPA levert onder meer een objectief inzicht op in werkgedrag en is een prima instrument om te bepalen wie er binnen uw praktijk geschikt is voor doorgroei, bijvoorbeeld in de rol van praktijkmanager.

Het tweede hulpmiddel dat VvAA biedt, is de feedbacktool die de onderlinge feedback van medewerkers stimuleert en indirect de prestaties van praktijken en zorgorganisaties verbetert. Deze tool is prima te gebruiken om op een laagdrempelige en anonieme manier de stand van zaken binnen een team boven water te krijgen en de verbeterpunten inzichtelijk te krijgen.

De werkgeversadviseurs van VvAA bieden deze hulpmiddelen aan tegen een aantrekkelijk tarief. U vindt meer informatie op www.vvaa.nl/werkgever.

Delen