Alexander Monro opent de deuren

Het Bilthovense Alexander Monro Borstkankerziekenhuis opent in borstkankermaand oktober haar deuren. Op 8, 9 en 30 oktober verzorgt het ziekenhuis rondleidingen tussen 17.30 en 19.30 uur. Omwonenden, huisartsen, doktersassistenten en andere geïnteresseerden kunnen zo kennismaken met de mensen en werkwijze van het ziekenhuis.

 

“In het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis staat borstkankerzorg altijd bovenaan. Niet alleen in de borstkankermaand oktober. Omdat wij graag laten zien hoe wij te werk gaan, organiseren wij rondleidingen. Hiervoor nodigen wij iedereen van harte uit”, aldus Jan van Bodegom, chirurg en oprichter van het ziekenhuis.

Begin september ontving het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis het roze lintje voor patiëntvriendelijke zorg. Patiënten beoordelen het ziekenhuis op ZorgkaartNederland met een gemiddelde van 9,8.

Nieuwsgierig naar dit bijzondere borstkankerziekenhuis? Kom langs op 8, 9, of 30 oktober en geef u op voor een rondleiding via www.alexandermonro.nl/aanmelden.

 

Delen