ALS Toerrit

Op zaterdag 6 oktober organiseert Volkswagen Pon Financial Services uit Amersfoort een toerrit voor bijzondere auto’s om geld in te zamelen voor de stichting ALSopdeweg! Deze ALS Toerrit voert langs de mooiste plekjes in Gelderland en Utrecht.

Onderweg moeten allerlei vragen worden beantwoord en opdrachten worden uitgevoerd. De equipes van de oldtimers, youngtimers, sportscars en luxury cars gaan van start op Landgoed Salentein in Nijkerk en rijden een bolletje-pijltje route van zo’n 180 km. Onderweg wordt er voor een lunch gepauzeerd bij Porsche Centrum Leusden en de finish ligt bij Hart van Holland in Nijkerk. Daar vindt de feestelijke afsluiting met een veiling en een diner plaats.

Mensen die beschikken over een oldtimer, youngtimer, sportscar of luxury car en willen meedoen, kunnen zich aanmelden via de website www.vwpfs.nl/alstoerrit. Daar staat ook de laatste informatie over het evenement. Inschrijfkosten bedragen € 250 per equipe, dit is inclusief ontvangst met koffie/thee, lunch en diner voor twee personen. De complete opbrengst van het evenement komt ten goede aan ALSopdeweg! Er is ruimte voor maximaal 100 equipes op volgorde van inschrijving. Het startveld aan equipes is nu al heel gevarieerd. Een greep uit de ingeschreven merken: Aston Martin, Alpine, Morgan, AC Cobra, Porsche, Audi, Volvo, BMW.

Delen