Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival is een winters lichtfestijn voor jong en oud. VvAA-leden kunnen exclusief een vaar- en wandelroute boeken. De historische binnenstad van Amsterdam is ruim 50 winterdagen het sfeervolle decor voor het Amsterdam Light Festival.

 

 

Dit licht- en waterfestival toont verschillende lichtsculpturen en projecties van hedendaagse (internationale) kunstenaars in de openbare ruimte met als thema A Bright City. Het festival brengt licht tijdens de donkerste periode van het jaar en ‘verlicht’ het publiek met kleurrijke kunstwerken.

10-2014-069bVaar- of wandelroute

In samenwerking met Artifex biedt VvAA u twee arrangementen: Water Colors (vaarroute) of Illuminade (wandelroute) te boeken. De vaarroute, Water Colors, toont alle kunstwerken in en langs de grachten en de Amstel.

De wandelroute Illuminade vindt plaats in de Amsterdamse binnenstad. Het festival brengt licht gedurende de donkerste periode van het jaar en ‘verlicht’ het publiek met kleurrijke kunstwerken.

 

ALF14Illuminade, de wandelroute
De wandeling start bij Grand Café Amstelhoeck met een glas glühwein, waarna een gids u meeneemt langs de bijzondere kunstwerken. De gids vertelt over de verschillende kunstenaars en de werken die veelal speciaal voor het Amsterdam Light Festival zijn gemaakt. De wandeling duurt ca. 1,5 uur.

Datum zondag 14 december vanaf 17.00 uur
Prijs € 14,50 p.p
Meer informatie over de wandelroute en direct boeken,  klik hier.

 

4_amsterdam light

Water colors, de vaarroute
U wordt op de boot ontvangen met een glas glühwein of chocolademelk, waarna u afvaart voor de anderhalf uur durende rondvaart langs de Water Colors, vaarroute van het Amsterdam Light Festival. Een gids vertelt u tijdens de vaart over de nationale en internationale lichtkunstwerken die op en langs het water staan tentoongesteld.

Datum zondag 30 november vanaf 19.00 uur
Prijs € 35,- per persoon
Meer informatie over de wandelroute en direct boeken klik hier.

 

Bij beide arrangementen zijn een gids, glühwein/chocolademelk en een programmaboekje.inbegrepen.

Delen