Appril eHealth event

Meten is weten, ook als het om gezondheid gaat. Maar hoe zet je gezondheid om in enen en nullen? Is onze gezondheid via een app te verbeteren? Tijdens het Appril eHealth event op 8 april zoeken een lifehacker, verzuimmanager, lijfmeter en criticaster met je mee naar het antwoord op de vraag: Hoe kunnen apps onze manier van leven veranderen? Maak kans op een van de vijf gratis dagkaarten.

Appril is het platform waar pioniers, makers, gebruikers en groupies van apps samen komen en toekomst vormen. Wij zijn expeditieleider in de wereld van de telkens vernieuwende digitale toepassingen. Wij geloven dat de digitale revolutie heel veel moois kan brengen wanneer je kennis, kunde, creativiteit en plezier combineert. Dit doen we door mensen te verbinden. Digitaal via het platform www.appril.nl. Analoog door gedurende de hele maand april op verschillende locaties in Amsterdam inspirerende rendez-vous te creëren waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren, kennis opdoen en samenwerken.

Elke week van appril 2013 heeft zijn eigen thema: Delen, Leven, Werken en Spelen. De week begint met een motiverende maandag en sluit op vrijdag met een bruisende borrel in  het centrum van Amsterdam. Op 8 april is het de beurt aan het eHealth event. Meer informatie over deze dag vindt u hier.
Gratis bijwonen?
Wilt u erbij zijn op 8 april? Stuur dan een mailtje naar verloting@artsenauto.nl en maak kans op een van de vijf gratis dagkaarten (twv € 99,-).

Delen