Compendium Geneeskunde komt met Pocket Huisartsgeneeskunde

Donderdag 19 mei 2022, op Wereld Huisartsen Dag, introduceert Compendium Geneeskunde een nieuwe titel in hun pocketreeks.

Omdat Romée Snijders en Veerle Smit, initiatiefnemers van Compendium Geneeskunde, ‘overspoeld’ werden met vragen van co- en arts-assistenten naar een overzicht van de huisartsgeneeskunde, besloten zij tot het uitbrengen van een pocket. Eerder brachten zij al pocketversies uit over verschillende medisch-specialistische disciplines. Dit zijn boeken van een klein formaat, met eenvoudige inhoudsopgave en praktische informatie voor (beginnende) artsen en andere zorgprofessionals.

In de Pocket Huisartsgeneeskunde worden onder meer de meest voorkomende klachten, consultvoering en chronische ketenzorg uitgelicht. Daarnaast worden de belangrijkste aandoeningen beknopt, visueel en schematisch weergegeven.

In de pre-order werd de pocket huisartsgeneeskunde al 1500 keer besteld. Nooit eerder werd een boek van Compendium Geneeskunde zo vaak gereserveerd. Vanaf vandaag is de pocket direct te bestellen via compendiumgeneeskunde.nl/shop. Kosten: € 29,95.

Delen