Concert – Swinging Sunday

De kleurrijke beeldentuin van Singer Laren vormt 4 augustus het decor voor een klassiek concert met jong talent. Deze zondag is de laatste in een serie zomerconcerten die het museum organiseert in samenwerking met de Keep an Eye Foundation en muziekfestival Wonderfeel. 

Bezoekers kunnen deze middag genieten van het in 2016 opgerichte Belinfante Quartet, een jong en dynamisch strijkkwartet dat zijn muziek graag deelt met een divers publiek. In 2016 gaf het Belinfante Quartet een debuutconcert in het Eindhovense Frits Philips Muziekgebouw; een jaar later waren ze te beluisteren in de Kleine Zaal van het Concertgebouw.  De bezetting bestaat uit Olivia Doflein, Fiona Robertson, Sophie Vroegop en Pau Marquès i Oleo. 

Keep an Eye Foundation ondersteunt jonge veelbelovende kunstenaars, designers, musici en andere creatieve talenten door hen een springplank te bieden naar een groter publiek.

Swinging Sunday – Singer Laren, zondag 4 augustus, 14.00 uur. Gratis te bezoeken zonder reservering.  singerlaren.nl/zomerconcerten 

Delen