Toneel: Een ideale vrouw

Tot en met 28 juli staat in het DeLaMar Theater in Amsterdam de voorstelling Een ideale vrouw, een komedie over liefde, vriendschap en bedrog, met in de hoofdrollen Tjitske Reidinga, Peter Blok en Porgy Franssen. In deze voorstelling speelt Peter Blok de rol van John Middleton, een arts met een nogal onbescheiden en gecharmeerd beeld van zichzelf, die vreemd gaat met de beste vriendin van zijn vrouw.

 

Als opvolger van de zomerhit van 2012 Het geheugen van water, presenteert DeLaMar Producties nu Een ideale vrouw, een scherpzinnige en sprankelende komedie over liefde, vriendschap en bedrog. Tjitske Reidinga speelt Constance Middleton, een keurig getrouwde huisvrouw, die op verbazingwekkende wijze reageert op het overspel van haar man met haar beste vriendin.

Met een charmante huisarts als echtgenoot, een mooi huis en voldoende geld op de bank, staat niets Constance een lekker leventje in de weg. Iedereen in haar omgeving weet echter dat haar man vreemdgaat met haar beste vriendin, maar Constance lijkt volstrekt ongevoelig voor deze roddel. Totdat haar minnaar van vroeger opduikt en het bedrog in de huiskamer explodeert. Dan blijkt Constance een wel heel originele kijk op de huwelijksmoraal te hebben en verrast ze haar man, minnaar, vrienden en familie.

Een ideale vrouw
Een ideale vrouw
 is de tweede productie van DeLaMar Producties, met Tjitske Reidinga in de hoofdrol onder regie van Antoine Uitdehaag. De voorstelling gaat op zondag 16 juni in première en zal tijdens de zomermaanden exclusief te zien zijn in het DeLaMar Theater.

Met: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Porgy Franssen, Ria Eimers, Elise Schaap, Floor van Berkestijn, Sandra Mattie en Peter Bolhuis.

Voor meer informatie en kaarten, klik hier.

 

 

Delen