Fotowedstrijd 2014 – Vertrouwen

Afgelopen jaar vierde VvAA haar 90ste verjaardag. Tijdens de viering werd teruggekeken, maar ook stilgestaan bij heden en toekomst van de gezondheidszorg. Daarbij werd over kernwaarden gefilosofeerd die cruciaal zijn voor de zorg: begrippen als compassie, samenwerking en vertrouwen. Dat laatste begrip koos de organisatie als thema voor de 32ste editie van de VvAA Fotowedstrijd. 

Tekst: Wout de Bruijne

Met vertrouwen wilden wij het u wat lastiger maken dan met het thema feest van vorig jaar. Gezien het hoge niveau dat wij van u gewend zijn, vonden we dat wij u wel weer eens flink mochten uitdagen. U heeft ons vertrouwen niet beschaamd en de verwachtingen qua originele uitbeelding van het thema zelfs overtroffen. Het was voor de jury dus weer lastig kiezen.

De jury bestond uit fotograaf Ed van Rijswijk, fysiotherapeut en VvAA-bestuurslid JanDiet Berendsen en Arts en Auto-redactieleden Marjan Enzlin (hoofdredacteur), Conny Lubbersen (vormgever) en Wout de Bruijne (redacteur). Zij bepaalden samen de uitslag, zonder daarbij namen en beeldtoelichtingen van de inzenders te weten.

Lees verder (pdf).

01-2015p042-045

Delen