Gratis gebruik e-bikes voor zorgpersoneel

E-bike to go stelt een deel van haar vloot gratis beschikbaar voor medisch personeel. Het woon-werk verkeer van personeel kan een uitdaging zijn tijdens de huidige Coronacrisis. Het openbaar vervoer, nu rijdend in weekend of zelfs basisdienstregeling, wordt al gemeden om de mogelijkheid op besmetting te voorkomen. De auto of de fiets lijken nu de meest virus-veilige manieren voor reizen over middellange afstand. Geïnteresseerde zorginstellingen kunnen contact opnemen met e-bike to go. 

Een aantal bestaande klanten van E-bike to go, zoals het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, wordt vrijdag beleverd met 20 extra, gratis fietsen. Andere grote ziekenhuizen in de regio Amsterdam hebben ook al serieuze interesse getoond. 

E-bike to go draagt graag op haar manier een steentje bij om veilig vervoer te stimuleren tijdens de Corona-crisis. Jelle Visser, oprichter van E-bike to go, licht toe: “We kunnen op dit moment niet zonder het zorgpersoneel om ons door deze uitdagende periode heen te helpen en we hopen hun werk op deze manier een stukje te verlichten de komende periode.”

Meer informatie: https://www.facebook.com/ebiketogo/

Delen