Het Groot Gelders VvAA Orkest II

Na het succesvolle optreden van ons eerste Groot Gelders VvAA gelegenheidsorkest in de concertzaal van Musis Sacrum in Arnhem, kan een tweede editie niet uitblijven! Daarom roepen we alle leden van VvAA die gepassioneerd amateurmusicus zijn op: schrijf u nu in en speel mee met Het Groot Gelders VvAA Orkest II.

Het Groot Gelders VvAA Orkest zal worden gevormd door ongeveer 100 leden van VvAA en zo’n 20 musici uit Het Gelders Orkest. Onder leiding van dirigent Dick Bolt zal dit ‘eendagsorkest’ een feestelijk concert verzorgen op zondag 16 december in de concertzaal van Musis Sacrum in Arnhem. Op de lessenaars: delen uit de heerlijke Notenkrakersuite van Tsjaikovski. Hiermee verzorgt het orkest het voorprogramma bij het concert Tsjaikovski nr. 5 van Het Gelders Orkest.

Data en kosten
Natuurlijk gaat er een intensieve repetitieperiode aan het concert vooraf. Allereerst krijgt u twee maanden voor het concert uw partijen thuisgestuurd, zodat u kunt gaan studeren. Dan zijn er twee repetitiedagen voor de leden van VvAA, verzorgd door musici van Het Gelders Orkest.

  • 1 december repetitiedag van 9.30 – 15.30 uur
  • 8 december repetitiedag van 9.30 – 15.30 uur
  • 16 december generale repetitie en uitvoering

Kosten: € 97,50 p.p. Inclusief bladmuziek, twee dagen coaching door beroepsmusici uit Het Gelders Orkest en catering.

Programma en aanmelden
Het totale programma duurt ongeveer 25 minuten en is van een behoorlijk niveau. Er is plaats in Het Groot Gelders VvAA Orkest voor ongeveer 100 amateurmusici die lid zijn van VvAA en ongeveer 20 musici uit Het Gelders Orkest.

Inmiddels heeft een groot aantal leden zich aangemeld. We zoeken nog bespelers van de volgende instrumenten: hobo (4), althobo (2), trompet (4), trombone (4), (bas)tuba (2), slagwerk (1), viool 1 (16), viool 2 (14) altviool (12), cello (10), contrabas (8).

Partijen worden gedubbeld, m.u.v harp en celesta. Wij honoreren deelname op volgorde van binnenkomst. Hoe eerder u zich aanmeldt, hoe groter de kans dat er nog een plaats voor u is. Vanwege de solo’s nodigen wij de harpist(e), celesta of pianospeler graag uit om van te voren te komen voorspelen!

Wilt u graag meespelen met Het Groot Gelders VvAA Orkest? Aanmelden kan tot 8 oktober 2012.

 

 

Benieuwd hoe het Groot Gelders VvAA Orkest in december 2011 klonk? Luister het concert hier terug.

 

 

Delen