Voor sportieve fietsers

Van 12 t/m 14 oktober staat de Utrechtse Jaarbeurs in het teken van Bike Motion, dé beurs voor wie zich op de hoogte wil stellen van de laatste trends in fietsen en fiestaccessoires, fietsvakanties, voeding en training. Wilt u ook naar deze beurs? Ding dan hier mee naar een van de 20 gratis toegangskaarten.

 

Tijdens Bike MOTION Benelux exposeren importeurs en fabrikanten van sportieve fietsen, accessoires en kleding hun collectie voor het nieuwe seizoen. Daarnaast zijn er aanbieders van fietsvakanties en sportvoeding. Naast exposanten met zo’n 600 merken is er op Bike MOTION Benelux nog veel meer te zien en te doen.  De beurs wordt steevast aangedaan door bekende wielrenners. Het is kortom een ideale gelegenheid om dicht bij huis het complete aanbod aan sportief fietsnieuws te bekijken. Ga voor meer info naar de website van Bike Motion.

Verloting

Voor lezers van Arts en Auto heeft de organisatie 20 toegangskaarten (t.w.v. € 15,50) beschikbaar gesteld. Wilt u in aanmerking komen voor deze kaarten? Doe dan mee aan de verloting.

Sportief fietsende VvAA leden kunnen bij VvAA QualityTime terecht voor informatie en boeking van de prachtige Cape Argus Pick ’n Pay Cycle Tour 2013 in Zuid Afrika.

 

 

Delen