Lean: Tandartsen

VvAA QualityTime biedt u de gelegenheid toonaangevende congressen te bezoeken, regelt op maat gesneden nascholingin binnen- en buitenland, en zorgt ervoor dat u niet alleen uw netwerk vergroot, maar ook een goede balans vindt tussen werk en ontspanning. Voor meer informatie over alle congres- en studiereizen, zie vvaa.nl/qualitytime, bel 030 247 48 16 of mail qualitytime@vvaa.nl.

In april organiseren VvAA Opleidingen & Teamcoaching en VvAA QualityTime een 2-daagse leanopleiding voor tandartsen, gevolgd door een 6-daagse leankennis-reis naar Japan in juni.

De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte met aansluitend een Gembawalk in het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. De kennisreis naar Japan wordt ontwikkeld samen met leangoeroe Brad Schmidt. In Japan worden bezoeken aan bedrijven en organisaties afgewisseld met meetings en een training. Een sociaal programma laat u kennismaken met Japan.

Prijs vanaf € 6525,- p.p. Inclusief 2-daagse opleiding in Nederland met Gembawalk (Q-Keurmerk 6 punten), 6-daags programma Japan o.l.v. Brad Schmidt (Q-Keurmerk aangevraagd), internationale vluchten, overnachtingen, maaltijden en alle vervoer. Minimum aantal deelnemers 15/maximum 20.

Delen