Netwerkborrel regio Utrecht

De ontwikkelingen in de zorg leiden ertoe dat lokale, interdisciplinaire samenwerkingsvormen steeds belangrijker worden. VvAA wil haar leden graag samenbrengen. Op woensdag 18 maart 2015  nodigen wij  collega’s uit de regio Utrecht daarom uit elkaar in ongedwongen sfeer te ontmoeten. Het thema van de netwerkborrel is ‘Samenwerken en compassie’. 

 

Hoe goed kent u de collega’s met wie u in uw regio samenwerkt? Weet u precies hoe zij dagelijks helpen om goede zorg te verlenen en wat zij daarbij nodig hebben? Of wat u van elkaar kunt leren? En hoe betrekt u ‘de jonge garde’ zorgprofessionals eigenlijk bij de uitdagingen van lokale, interdisciplinaire samenwerkingsvormen?

Goede regionale en lokale netwerken kunnen bijdragen aan goede zorg en meer werkplezier. Daarom nodigen wij u uit om collega’s, die werken of studeren in de regio Utrecht, in ongedwongen sfeer te ontmoeten in Grand Café The Basket in het hartje van Universiteitscentrum De Uithof in Utrecht. En omdat de (para)medische studenten van verschillende studierichtingen ook graag met u in contact komen, hebben wij hen ook uitgenodigd.

SabineUitslagSamenwerken en Compassie
Het thema van de borrel is ‘Samenwerken en Compassie’. Sabine Uitslag houdt hier tijdens de borrel een korte peptalk over. Sabine Uitslag was van 2008 – 2012 als lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal namens het CDA een bruggenbouwer tussen onderneming en politiek. Sindsdien is zij ondernemer, spreker en organisatie-strateeg voor zorginstellingen bij HSCG. Daar begeleidt zij complexe samenwerkingsverbanden. Tijdens al haar activiteiten inspireert zij mensen om te handelen vanuit persoonlijke verantwoordelijkheid.

Waarom organiseert VvAA deze netwerkborrel voor u?
VvAA is een ledenorganisatie en met ruim 115.000 leden het grootste multidisciplinaire zorgnetwerk in Nederland, dat de zorg en zorgprofessionals beter wil maken. Vanuit die gedachte organiseert VvAA activiteiten om haar leden samen te brengen en te inspireren. Denkt u daarbij aan een congres over ‘Ziel in de zorg’, thema-avonden over medische aansprakelijkheid of BNR-debatten over zorggerelateerde maatschappelijke thema’s. En natuurlijk netwerkborrels als deze.

Datum: woensdag 18 maart, van 17.30 -19.30 uur
Locatie: Grand Café The Basket, Universiteitscentrum De Uithof te Utrecht

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

Delen