Rivierenland Rally voor goede doelen

Kiwanis Club Tiel organiseert op zondag 2 oktober 2016 voor de zevende keer de Rivierenland Rally door het Rivierengebied van de Betuwe. De opbrengst van de rally gaat dit jaar naar de Stichting Heartbeat en de Stichting ZO.

De start van de rally is op het parkeerterrein van restaurant Van der Valk in Tiel. De finish ligt, zoals elk jaar, op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Deelnemers, afkomstig uit heel Nederland en België, kunnen starten in de Sportklasse of in de Toerklasse. Die eerste klasse is bedoeld voor ervaren rallyrijders. Bij de Tourklasse ligt de nadruk op genieten van de omgeving in plaats van op puzzelen en zoeken naar de juiste route.

Inschrijven voor de Rivierenland Rally kan hier. Deelname met een equipe van twee personen kost 195 euro. Extra personen kosten 65 euro per persoon. De volledige bijdrage is bestemd voor de goede doelen Stichting ZO en Stichting Heartbeat.

Stichting ZO organiseert activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Stichting Heartbeat biedt gezinnen met een jonge hartpatiënt plezier en ontspanning door vakanties met zorg en eendaagse activiteiten te organiseren. Kiwanis Tiel maakt dit jaar HeartBallooning en de HeartRace Circuitdag mede mogelijk.

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Door het opzetten en uitvoeren van activiteiten worden gelden bijeengebracht voor goede doelen, waarbij het kind centraal staat. In 1965 werd in Nederland de eerste Kiwanis serviceclub opgericht. Momenteel telt Kiwanis Nederland ruim 2200 leden in 115 clubs en zestien regio’s.

Voor meer informatie over de rally: Rivierenlandrally.nl.

Delen