Seminar Personeelsschaarste

Op 26 maart organiseert VvAA samen met Flexzorg en Intus een seminar om u te inspireren op een andere manier met uw medewerkers samen te werken. Tijdens het seminar krijgt u inzicht in de modernste mogelijkheden van slim roosteren en plannen waarbij u uw medewerkers maximaal betrekt.

 

Meer dan ooit is het van belang uw bestaande medewerkers te binden en aantrekkelijk te zijn voor nieuwe medewerkers. Het optimaliseren van de planning van diensten speelt een wezenlijke rol in elke zorginstelling en is – mits goed geregeld – van positieve invloed op de werksfeer én kostenbeheersing.

U herkent vast één of meer van onderstaande thema’s in uw eigen organisatie:

  • Medewerkers willen maximaal grip op hun rooster om hun werk in te passen in hun privé-rooster.
  • Om de kwaliteit van zorg aan cliënten/patiënten te waarborgen hebt u altijd voldoende gekwalificeerde bezetting nodig.
  • Om de kosten zo laag mogelijk te houden, wilt u de inzet van duurder extern personeel tot een minimum beperken.
  • Om aantrekkelijk te blijven als werkgever helpt een eerlijk en transparant roostersysteem nodig.

Inspiratie door ervaringen
Tijdens het gratis seminar ‘Personeelsschaarste? Laat ze het lekker zelf uitzoeken!’ krijgt u inzicht in de modernste mogelijkheden van slim roosteren en plannen waarbij u uw medewerkers maximaal betrekt. Twee zorginstellingen delen hun ervaringen. Daar kunnen de medewerkers zelf invloed uitoefenen op hun dienstrooster. Het Vlietland ziekenhuis en Stichting Valkenhof (winnaar ‘Het Nieuwe Werken’-award 2012) geven u een kijkje in de keuken.

Aanmelden? Klik hier

 

 

Delen