VvAA en North Sea Jazz 2012

Op 6, 7 en 8 juli vindt weer het grootste indoor muziekspektakel ter wereld plaats: North Sea Jazz 2012. Speciaal voor VvAA leden is er een beperkt aantal kaarten met korting beschikbaar.

Met ruim 1000 muzikanten, verdeeld over bijna 150 optredens en 13 podia, is North Sea Jazz een must voor iedere muziekliefhebber. Klinkende namen als John Hiatt, Van Morrison, Pat Metheny, Kurt Elling, Tony Bennett, Wayne Shorter, Dave Holland, Esperanza Spalding, Hugh Laurie en d’Angelo zijn deze 37ste jaargang van het festival van de partij. In navolging van de weergaloze nachtconcerten van Prince vorig jaar, sluit Lenny Kravitz de vrijdag af met een optreden tot in de kleine uurtjes. Jazzsaxofonist Joshua Redman treedt als Artist In Residence het hele weekend op met verschillende projecten.

VvAA korting

Voor het vierde jaar op rij heeft VvAA in samenwerking met de North Sea Jazz-organisatie een mooie aanbieding voor u: leden ontvangen € 15,- korting op een dagkaart. Het betreft een beperkt aantal kaarten, bestel ze dus snel. De kaarten voor het speciale VvAA tarief zijn alleen te bestellen via www.vvaa.nl/nsj. Het programma vindt u op www.northseajazz.com.

 

 

Delen