Congres Medisch Specialist 2025

Op dinsdag 14 maart 2017 vindt tussen 15.00 en 21.00 uur het Federatiecongres Medisch Specialist 2025 plaats in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens het congres staat het visiedocument dat de Federatie onlangs heeft gepubliceerd centraal.

In het visiedocument ‘Medisch Specialist 2025’ legt de Federatie Medisch Specialisten de lat hoog: in 2025 bieden we in Nederland de beste medisch-specialistische zorg ter wereld. Er staan vier thema’s centraal in de visie: de arts-patiëntrelatie, preventie, innovatie en netwerkgeneeskunde. Over het thema netwerkgeneeskunde verschijnt in het aprilnummer van Arts en Auto een uitgebreid artikel.

Tijdens het congres op 14 maart neemt vicevoorzitter Huib Cense de bezoekers mee in de ambities van de Federatie. Vervolgens gaan minister Edith Schippers, Dianda Veldman van Patiëntenfederatie Nederland, bestuurder en medisch specialist Carina Hilders en Philips-topman Jan Kimpen met de aanwezigen in de zaal in discussie. Daarna volgen verschillende parallelsessies met onder anderen Frank de Grave, Machteld Hubert en futuroloog en trendwatcher Richard van Hooijdonk. Aan het einde van het programma wordt de wetenschaps- en innovatieprijs uitgereikt.

De kosten per deelnemer bedragen € 95,- excl. btw. Aios betalen € 50,- excl. btw. Voor deelname krijgen bezoekers 4 accreditatiepunten (ABAN, NVKF, NVKC en NVZA). Meer informatie en aanmelden kan hier.

Delen