European Cancer Congress 2017

Van 27 tot en met 30 januari 2017 vindt het European Cancer Congress (ECCO2017) plaats in de RAI in Amsterdam. Tijdens de ‘Primary Care Track’ op zaterdag 28 januari staat het multidisciplinaire kankercongres in het teken van de eerste lijn. Voor die track is accreditatie aangevraagd voor 5 punten.

De organisatie van ECCO2017 geeft aan dat de Primary Care Track bij uitstek interessant is voor huisartsen. Op deze congresdag gaat het om de rol van de eerste lijn bij het herkennen van kanker, bij het ontwikkelen van nieuwe preventiemodellen en bij de zorg voor mensen die kanker hebben gehad. Verder zullen zorgprofessionals bespreken hoe zij de samenwerking tussen en de overgang van de eerste lijn naar de tweede lijn en vice versa kunnen verbeteren.

Zorgprofessionals kunnen ervoor kiezen om alle vier de congresdagen bij te wonen of één van de dagen. Voor wie alleen de eerstelijnsdag op 28 januari bezoekt, bedraagt de toegangsprijs 150,- euro. Meer informatie en aanmelden: www.eccocongress.org.

Delen