‘Ik ben niet bang om kritisch te zijn’

Dienie Koolen, logopediste en blogger voor artsenauto.nl, raakt niet uitgepraat en geschreven over de sector waarbinnen zij met veel passie haar vak uitoefent. Daarbij houdt ze zich nadrukkelijk niet alléén bezig met vakinhoud. Gedreven gooit ze geregeld stenen in schijnbaar rimpelloze vijvers. Omdat iemand het moet doen. 

Tekst: Marjan Enzlin | Beeld: John Peters/DB

“Ik heb een prachtig vak, maar ben altijd met méér bezig geweest dan het zo goed mogelijk uitoefenen ervan. De sector in zijn algemeenheid en alle processen daaromheen, hebben me altijd enorm geïnteresseerd en ik ben het type dat dan ook een steentje bij wil dragen. Daarom heb ik me tussen de bedrijven door beziggehouden met besturen en doceren en ben ik altijd in allerlei werkgroepen te vinden. Zo krijg je goed zicht op wat er speelt, wat er werkt, wat er klopt of juist niet klopt. En daar doe ik dan iets mee. Via mijn blogs, maar ook op andere manieren. Ik ben niet bang om hardop kritisch te zijn, maar ik probeer wel altijd om in praktische zin mee te werken aan oplossingen.”

Lees verder (pdf).

07-2015p052-053

Delen