LIVE – Hockeyclinic Joyce Sombroek

Joyce Sombroek (24), geneeskundestudent en de beste hockeykeepster van de wereld, komt tijdens Arts en Auto LIVE op 6 juni op Mariënwaerdt in Beesd een hockeyclinic geven. Sombroek werd als keepster van het nationale team al Europees-, wereld- en Olympisch kampioen, maar zit nog altijd vol ambitie. Haar doelen voor de komende jaren: goud bij de Spelen in 2016 en haar artsenbul in 2018.

Vorig zomer werd Joyce Sombroek met het Nederlands hockeyteam wereldkampioen in Den Haag, zonder dat de keepster gedurende dat toernooi een tegendoelpunt hoefde te incasseren. De Féderation Internationale de Hockey riep haar mede vanwege die unieke prestatie uit tot de beste keepster van het jaar 2014.

Lees ook ons interview met Joyce Sombroek in Arts en Auto Student van december 2013

Maar het leven van Sombroek bestaat niet uit sporten alleen. Al toen Joyce in de jeugd van de Lochemse Hockey Club speelde, wist ze wat ze later wilde doen: mensen helpen en beter maken. Nog voor haar twaalfde verjaardag besloot ze arts te worden. Nu, op haar 24ste, heeft de beste hockeykeepster ter wereld haar bachelor geneeskunde op zak.

Wilt u uw krachten meten met de beste hockeykeepster ter wereld of leren van haar tips en tricks? Kom dan ook zaterdag 6 juni naar Arts en Auto LIVE. Joyce Sombroek verzorgt voor jong en oud een hockeyclinic. (Let op: Er is beperkt ruimte: aanmelden voor de clinic kan ter plaatse)

Toegangskaarten

De voorverkoop van kaarten voor Arts en Auto LIVE is nu gesloten. U kunt op 6 juni vanaf 10 uur nog wel kaarten aan de kassa kopen. Prijs: € 25,-

Delen