Culinair – Zoete lekkernij
Mathilde Levinga serveert na een etentje liefst een zelfgemaakte traktatie bij de koffie
Elke maand een nieuw favoriet recept van een VvAA lid. Aangevuld met wijnadvies van journalist en vinoloog Han Sjakes.
Mathilde Levinga serveert na een etentje liefst een zelfgemaakte traktatie bij de koffie
Zes jaar geleden werd ik door mijn moeder aangemeld voor de vorige Arts en Auto-kookrubriek. Van het een kwam het ander, en zo deel ik op deze plek nu alweer mijn zevende favoriete recept met u
Chantal Dankfort (31, aios anesthesiologie en foodblogger) verkeert bij zomerse temperaturen graag in Surinaamse sferen.
Ik maak vaker recepten van Rens Kroes, omdat die én supermakkelijk én gezond zijn
Gepensioneerd fysiotherapeut Paul van Mook geniet ’s zomers op zijn terras graag van een visgerecht
Yuri Foreman (26) (basisarts/promovendus interne geneeskunde) heeft het ei (her)ontdekt
Chantal Dankfort (31, aios anesthesiologie en foodblogger) vindt het leuk om te experimenteren met marinades
'Met de lente op komst kijk ik samen met mijn vrouw alweer uit naar de frisse groenten die de akkers straks gaan opleveren'
Deze pastamaaltijd is een van mijn go-to recipes om snel en gezond aan tafel te kunnen